Signals

THE SIGNAL BOX


Railway signalling discussion

Setting up new lab for railways signalling

Technical talk on signalling matters

Setting up new lab for railways signalling

Unread postby azman » Wed Nov 19, 2014 2:30 pm

Hi All
I need to set up a new teaching lab for signaling. The student is Technical certificate. Anyone can advise?
azman
Trainee
Trainee
 
Posts: 1
Joined: Wed Nov 19, 2014 2:23 pm

Re: Setting up new lab for railways signaling

Unread postby JRB » Wed Nov 19, 2014 3:17 pm

Ambitious & expensive. Detailed requirements?
JRB
Double-manned box
Double-manned box
 
Posts: 3208
Joined: Sun Dec 9, 2007 10:12 pm
Location: GWR

Re: Setting up new lab for railways signaling

Unread postby TerryK » Wed Nov 26, 2014 9:49 am

NR/SP/CTM/012 [1] Competence & Training in Signal Engineering
You will need to look up this NR Standard it will give you some idea of what you need
Terry
TerryK
Crossing box
Crossing box
 
Posts: 51
Joined: Wed Jul 2, 2014 9:30 am


Return to S&T Department

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests